Помоћ породици

Невладина организација - основана 1993

SEMINAR Teškoće u učenju i ponašanju u vrtiću i školi - disharmoničan razvoj kod dece

   Dragi vaspitači, učitelji, nastavnici,stručni saradnici... Pozivamo vas na naš seminar koji je odobren od strane Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja (kataloški broj 299)Program stalnog stručnog usavršavanja pod nazivom „Teškoće u učenju i ponašanju u vrtiću i školi -   disharmoničan razvoj kod dece“ smo pažljivo kreirali jer smo, kao i vi, zaključili da danas sve veći broj dece u vrtićima i školama ima teškoće u ponašanju i učenju i pored očuvane inteligencije, vida, sluha... U razgovorima sa vama tokom realizacije naših drugih seminara u školama i vrtićima utvrdili smo koje su teme za vas najpotrebnije i na osnovu toga smo napravili program.

 Cilj programa je da naučite da razlikujete disharmonični razvoj od skladnog razvoja kod dece i da na osnovu toga ovladate veštinama podrške deci kroz podsticanje razvoja i pomoć u učenju. Naučićete da pružite podršku deci koja imaju teškoće i učenju i ponašanju. Naučićete da prepoznate potrebe svakog deteta. Ovladaćete veštinama nekonfliktnog vaspitanja. Unapredićete saradnju sa roditeljima i kolegama. Nakon završene obuke dobija se Sertifikat o savladanom programu.

Pozdravljamo vas i pozivamo da nas kontaktirate oko detaljnijih informacija!

 

Kontakt: POMOĆ PORODICI, BEOGRAD dr Violeta Nestorov, koordinator programa stručnog usavršavanja

telefon: 062588991  e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 

(Pomoć porodici je organizacija registrovana za oblast obrazovanja. Tokom 24 godine rada realizovali smo brojne seminare i programe stručnog usavršavanja u celoj Srbiji i u zemljama bivše Jugoslavije. Naš rad je 2014. godine vrednovan i značajnim društvenim priznanjem- Nagradom grada Beograda za oblast obrazovanja.)

    www.facebook.com/pomocporodici      www.youtube.com/pomocporodici     www.pomocporodici.org.rs