Помоћ породици

Невладина организација - основана 1993

Počela obuka "Reedukacija psihomotorike" u Bijeljini

Obuka novih reedukatora psihomotorike u Bijeljini je počela.
 
Kako kaže profesor Bojanin, nastavljamo da sejemo seme reedukacije psihomotorike koja će kada zaživi u raznim gradovima pomoći deci sa različitim razvojnim problemima. Prvi modul je uspešno završen. Učesnici dolaze iz Bijeljine, Modriče, Banja Luke, Zvornika, Bileće, Gradiške, Trebinja, Brčkog... Ovo je još jedna sjajna grupa kolega koji rade u privatnom i državnom sektoru.
 
Prvi modul su održali dr Violeta Nestorov i dr Stevan Nestorov, a u nastavku obuke će pored ovih predavača treći modul realizovati doc.dr Daniela Tamaš i Jelena Panić, master defektolog.
 
😀Zahvaljujemo se na logističkoj podršci kolegama iz LOGOcentar - logopedski kabinet i Carpe Diem Korektivna gimnastika iz Bijeljine.
 
📌U Bijeljini smo imali zaista lep doček, a posebno iznenađenje nam je bila poseta koleginice dr Maletić Ivana koja živi i radi u Bijeljini na audiološkom odeljenju Opšte bolnica "Sv. Vračevi" u Bijeljini.
 
 
Sjajan TV prilog o razvoju dece i o reedukaciji psihomotorike. NTV Arena Bijeljina iz Bijeljine je pokazala kako je moguće odvojiti "minute" i napraviti dobar i razumljiv TV prilog. Kliknite na link ispod teksta.