Помоћ породици

Невладина организација - основана 1993

Sednica radne grupe za poglavlja 25 i 26

17.03.2015, Beograd  SEDNICA RADNE GRUPE ZA POGLAVLJA 25 i 26


Inicijalni sastanak Radne grupe Nacionalnog konventa o Evropskoj uniji za Poglavlja: 25- Nauka i istraživanje i 26- Obrazovanje i kultura, održan je u Narodnoj skupštini Republike Srbije. Tema su bili izveštaji o dosadašnjim aktivnostima Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja u okvirima Poglavlja 25 i 26. 
Íspred organizacije “Pomoć porodici“, član Radne grupe za poglavlja 25 i 26 je mr Stevan Nestorov, potpredsednik organizacije.
Pored članova Radne grupe i predstavnika Ministarstva, Zorane Lužanin, pomoćnice ministra u Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, zamenice predsednika Pregovaračke grupe 26, i Viktora Nedovića, pomoćnika ministra u Ministarstvu prosvete, nauke i tehnloškog razvoja Republike Srbije, sednici su prisustvovale i Tanja Miščević, šefica Pregovaračkog tima za vođenje pregovora o pristupanju Republike Srbije Evropskoj uniji, i Desanka Radunović, predsednica Nacionalnog prosvetnog saveta, predstavnica u tematskoj grupi Politike škola.