Помоћ породици

Невладина организација - основана 1993

Poručite knjigu Škola kao bolest

IZ ŠTAMPE JE IZAŠLA NOVA KNJIGA- "ŠKOLA KAO BOLEST"

Zašto mnoga deca ne vole školu? Zašto se mnoga deca plaše škole i u njoj se razboljevaju? Zašto je škola često izvor sukoba između dece i roditelja, dece i nastavnika i dece i druge dece? Zbog čega se vaspitanje i obrazovanje često izvrću u agresiju? Profesor govori i o nastavi matematike, srpskog jezika, istorije... o fizičkom vaspitanju...
 


Knjigu možete poručiti putem telefona SMS 062/588-991, a cena knjige je 800 dinara + PTT troškovi.

 


(Poručene knjige šaljemo pouzećem. Kada poručujete naznačite nam ime i prezime, adresu za slanje i broj mobilnog telefona. Naznačite i naslov knjige koju poručujete. Plaćanje je prilikom preuzimanja, a poštanski troškovi plaćaju se poštaru.)

 Uživajte u vašoj knjizi! Kako kaže profesor Bojanin, dobra knjiga, kad se zaklopi i poslednja njena stranica, ne rasterećuje čitaoca njegovih briga niti ga čini srećnijim. Dobra, humana knjiga o međuljudskim odnosima, - na primer, o odnosima u porodici - čini da se čitalac zamisli, ne nad sudbinom sveta, nego nad samim sobom, nad svojim postupcima... jer odgovornost za sve što se u društvu događa pada na svakog od nas.