Помоћ породици

Невладина организација - основана 1993

Dobrodošlica novorođenim bebama

Manifestacija „Dobrodošlica novorođenim bebama“ održana je 16. maja u prostorijama opštinskog Centra za brigu o starima, deci i osobama sa invaliditetom – Novi Beograd. Ova manifestacija je deo aktivnosti opštinskog centra posvećenih obeležavanju Svetskog dana porodice i nastavak je višegodišnje tradicije.
Opštinski Centar za brigu o starima, deci i osobama sa invaliditetom Novi Beograd, na čelu sa vd direktorkom Milkom Milovanović Minić je u skladu sa svojom osnovnom ulogom povezivanja lokalnih aktera oko značajnih pitanja ranjivih grupa građana, u partnerstvu sa patronažnom službom Doma zdravlja Novi Beograd i organizacijama Roditeljstvo NOVOG DOBA i Pomoć porodici - Family Care,Belgrade, organizovao ovu prigodnu manifestaciju. Manifestaciju je otvorio hor učenika OŠ „Laza Kostić“ i vicešampionka u plesu Marina Blažić iz uduženja „Plava školjka“. 
Prisutnima se ispred naše organizacije obratila pedijatar dr Ljiljana Abramović Savić koja je najavila da će se u prostoru Centra realizovati edukacije i savetovanja roditelja oko prenatalnog razvoja dece, rasta i razvoja, dojenja i ishrane dece. 
NVO Pomoć porodici i Gradska opština Novi Beograd imaju dugogodišnju uspešnu saradnju u realizaciji programa i projekata. Ove godine je saradnja nastavljena podrškom opštine Novi Beograd našim projektima, kao i kroz saradnju sa Centrom za brigu o starima, deci i osobama sa invaliditetom – Novi Beograd. Izvor: www.novibeograd.rs и www.pomocporodici.org.rs