Помоћ породици

Невладина организација - основана 1993

Novo izdanje: Praktikum autora Tatjane Govedarice

NOVA KNJIGA Tatjane Govedarice ❗️
Urednik knjige dr Violeta Nestorov ističe da smo na osnovu ličnog profesionalnog iskustva i dugogodišnje saradnje sa autorkom knjige Tatjanom Govedaricom i prof.Bojaninom želeli da objavimo knjigu koja će biti praktična za upotrebu i koja će „podići standarde“ u praksi. Zbog toga su u knjizi koja nosi naziv „Praktikum…“ odabrani brojni primeri dece sa različitim kliničkim slikama disharmoničnog razvoja. U knjizi je veliki broj opisa i primera iz savremene prakse. ✍️Posebnu vrednost predstavljaju modeli izveštaja/procene koji će biti korisni našim logopedima i defektolozima u svakodnevnom radu. Ova knjiga pomera lestvicu u domenu stručne literature za stručnjake koji se bave specijalnom edukacijom i rehabilitacijom.
Recenzent knjige dr Stevan Nestorov smatra da će ova knjiga biti korisna svima koji se bave decom, a posebno logopedima i defektolozima koji se bave stimulacijom razvoja dece i tretmanom disharmoničnog razvoja. Knjiga je pisana razumljivim i jasnim rečenicama i zbog toga je preporučujemo i roditeljima kao vodič od rođenja deteta do polaska u školu. U knjizi je opisano sve ono sa čime se danas suočavaju deca, roditelji i škole i dati su predlozi za podršku. U knjizi se kao osnova i odgovor na odstupanja u rastu i razvoju dece postavlja reedukacija psihomotorike, odnosno tretman pokretom. Ova metoda danas postaje nezaobilazna u podršci harmoničnom razvoju dece, a knjiga koja je pred vama je pravi vodič za rad u ovoj oblasti.
Prof.dr Svetomir Bojanin, neuropsihijatar je kao utemeljivač metode reedukacije psihomotorike i savremene defektologije u Srbiji, takođe recenzent knjige i posebno je preporučuje.
📲 Knjigu možete poručiti preko naše internet prodavnice https://centarzalogopediju.rs/.../praktikum-za-procenu.../